×
MotherClub.cz

Recepty pro děti: Dušené kedlubny, vejce a brambory

Recepty pro děti kedlubna
Zdroj: Pixabay

Kedlubny vybírejte menší a čerstvé, aby nebyly dřevnaté. Vejce nahrazují jednu porci masa. Vařte ho dostatečně dlouhou dobu. Vhodné od 10. měsíců.

Přísady:

  • kedluben, brambory
  • voda
  • kojenecké mléko
  • olej/máslo
  • vejce

Příprava jídla:

Brambory a kedluben oloupejte a umyjte. Kedluben nahrubo nastrouhejte a dejte vařit s troškou oleje nebo másla. Uvařte vejce. Brambory nakrájejte na kostičky a ještě jednou umyjte. Brambory přidejte ke kedlubnu a uvařte do měkka. K celému pokrmu přidejte trochu kojeneckého mléka. Uvařené jídlo propasírujte nebo rozmačkejte. Do zeleniny ještě rozmačkejte vidličkou žloutek.

Ohodnoťte tento článek


Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*