×
MotherClub.cz

Recepty pro děti: Dušené kedlubny, vejce a brambory

Recepty pro děti kedlubna
Zdroj: Pixabay

Kedlubny vybírejte menší a čerstvé, aby nebyly dřevnaté. Vejce nahrazují jednu porci masa. Vařte ho dostatečně dlouhou dobu. Vhodné od 10. měsíců.

Přísady:

  • kedluben, brambory
  • voda
  • kojenecké mléko
  • olej/máslo
  • vejce

Příprava jídla:

Brambory a kedluben oloupejte a umyjte. Kedluben nahrubo nastrouhejte a dejte vařit s troškou oleje nebo másla. Uvařte vejce. Brambory nakrájejte na kostičky a ještě jednou umyjte. Brambory přidejte ke kedlubnu a uvařte do měkka. K celému pokrmu přidejte trochu kojeneckého mléka. Uvařené jídlo propasírujte nebo rozmačkejte. Do zeleniny ještě rozmačkejte vidličkou žloutek.

Jak se Vám líbil tento článek?
Jak se Vám líbil tento článek?

Nejvíce vás zajímá:

Početí miminka:

Děti:

Zdraví:

Vaření pro děti:



Diskuse

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*